eFoil kopen van Waydoo

Waydoo, opgericht in 2018, is een bedrijf dat investeert in en intelligente hardware produceert voor watersporters. Waydoo was oorspronkelijk een startup-project dat werd geïncubeerd door een toonaangevend agrarisch UAV-bedrijf, TXA, en DJI is nog steeds een van de belanghebbenden. Met meer dan 10 jaar achtergrond in de industrie en ervaring in productontwikkeling, heeft Waydoo’s R&D team een sterke en volwassen technologische capaciteit opgebouwd, die de kwaliteit en bruikbaarheid van haar watersportproducten garandeert. Na minder dan een jaar uitvinding, kwam Waydoo’s eerste product, Waydoo Flyer, in Q3 2019 op de markt. In Q4 2019, Waydoo behaalde zijn Pre-A fondsenwerving met miljoenen US dollars.

Waydoo Flyer eFoil

Efoilen is de nieuwste hype voor iedereen die er ooit van droomde om boven water te vliegen. Flying Fish is toegewijd aan innovatie in zowel technologie als prestaties. Rijd naar een ongelooflijke ervaring en ontdek het gevoel van vliegen!

Flying Fish is dealer/distributeur voor Europa Waydoo Efoils. Flying Fish is een dealer/distributeur voor Europa Waydoo Efoils. Wij zijn zeer enthousiast over de eFoils en gebruiken ze graag. Deze ervaring willen wij graag delen met anderen. De Efoils zijn goed gebouwd en zeer gebruiksvriendelijk. Alles is waterdicht dus er kan weinig mis gaan.

Bent u geïnteresseerd in een board? Neem contact met ons op!

Verhaal

Herdefinieer uw wateravontuur

Beleef adembenemende momenten terwijl u over het water glijdt. Voel de sensatie van het vliegen. Een van de snelst groeiende trends in outdoor recreatie, eFoiling heeft de toekomst van de moderne watersport geherdefinieerd.

Aangedreven door een robuust aandrijfsysteem, geeft de Waydoo Flyer ONE je de ultieme waterbeleving. U kunt altijd en overal rijden op oceanen, meren en rivieren.

De baanbrekende alles-in-één technologie

In een oogwenk klaar. In plaats van te knoeien met bouten, gelapplicatie, kabels of elektrische contacten, is de Flyer ONE volledig opnieuw ontworpen om de poespas tot een absoluut minimum te beperken. Rol gewoon het dichtstbijzijnde strand op, haal je PowerFlight Cell-batterij uit de compacte draagtas, klik hem erin, en je bent klaar om één te worden met het water.

Maak kennis met de Waydoo Flyer One

Ervaar de sensatie als je door het water scheurt met een snelheid van maar liefst 40 km/u. De Waydoo Flyer ONE biedt een langdurige rit tot 85 minuten, waarmee je tot ongeveer 48 km kunt afleggen. Dit geeft je de vrijheid om onbeperkt te verkennen.

De Flyer ONE is opmerkelijk krachtig en maakt gebruik van een zeer geavanceerd ontwerp met ongeëvenaarde functies voor een onverslaanbare prijs. We hebben de unieke Flyer ONE ontwikkeld met een robuust elektrisch aandrijfsysteem en slipvaste getextureerde koolstofvezel. Snel, stil en emissievrij, de Flyer ONE creëert de ultieme vliegervaring.

Pas uw eFoil-ervaring aan

Glijden, rijden of foil met gemak. In tegenstelling tot andere eFoils op de markt, is de Flyer ONE ontworpen om een uitstekende rijervaring te creëren voor avonturiers van elk niveau. Of u nu wilt knielen, staan, zitten of tandem rijden, het is uw keuze.

Twee uur snel opladen

Ontsnap aan je drukke schema. We weten dat je tijd kostbaar is. De Flyer ONE is gebouwd om zo handig en efficiënt mogelijk te zijn. We hebben de PowerFlight Cell-batterij van de Flyer ONE ontworpen met duurzame materialen van hoge kwaliteit. Hij heeft slechts 2 uur nodig om volledig op te laden en is daarmee één van de snelst oplaadbare modellen op de markt. Met elke lading kunt u tot 85 minuten vrij vliegen, zodat u ruim de tijd heeft om te verkennen en een onvergetelijk avontuur te beleven.

Superieure veiligheidskenmerken

FlightFreeze: Onze eigen veiligheidsfunctie stopt de propeller automatisch als u eraf valt, u hoeft niet aan een tui te trekken of een trekker over te halen. Verleg uw grenzen en voel u zorgeloos in de wetenschap dat uw Flyer ONE bij een val de zonsondergang niet tegemoet zal cruisen.

Waarschuwing voor lege batterij: Durf met vertrouwen te wedden. Controleer uw snelheid, voortgang en batterijlevensduur in één oogopslag. Registreer elk avontuur met de ingebouwde GPS-software van de Jet One Controller om uw snelheid en afstand bij te houden.

Propeller Bescherm hoes:Waydoo Flyer ONE is gebouwd om lang mee te gaan. Ontworpen om de tand des tijds te doorstaan, wordt de duurzame propeller van de Flyer ONE beschermd door de behuizing, waardoor hij beschermd is tegen schade door de omgeving. Zweef met een gerust hart over het water en beleef adembenemende momenten zonder beperkingen.

Propeller Bescherm hoes:Waydoo Flyer ONE is gebouwd om lang mee te gaan. Ontworpen om de tand des tijds te doorstaan, wordt de duurzame propeller van de Flyer ONE beschermd door de behuizing, waardoor hij beschermd is tegen schade door de omgeving. Zweef met een gerust hart over het water en beleef adembenemende momenten zonder beperkingen.

Veelzijdig. Plezier Buiten de Foil

Configuratie en omvang

Verborgen verrassing: Buitenboordmotor

Doorbreek barrières met nieuwe aanpasbare functies. De Waydoo Flyer ONE is nog beter geworden met geïntegreerde multifunctionele functies. Waydoo Flyer ONE is de enige eFoil op de markt die aan een boot kan worden bevestigd als een externe achteraandrijfmotor. Neem tot 2 vrienden mee op je avontuur en creëer epische herinneringen met je geliefden.