Ontdek het gevoel van vliegen!

Producten

Waydoo Flyer eFoil

Efoilen is de nieuwste hype voor iedereen die er ooit van droomde om boven water te vliegen. Flying Fish is toegewijd aan innovatie in zowel technologie als prestaties. Rijd naar een ongelooflijke ervaring en ontdek het gevoel van vliegen!

SIPA Boards

SipaBoards zijn ontworpen om een all-round verbeterde SUP ervaring te bieden. Met een ingebouwde peddelassistentiemodule peddelt u sneller, vaart u verder en komt u veiliger heen en weer. Verover nieuwe kusten, versla de getijden, peddel met de wind mee of stroomopwaarts en verken meer.

Ervaar de ultieme

vorm van vrijheid

Disover the feeling

Lessen

eFoiling is de watersportsensatie van het moment. Flying Fish biedt verschillende soorten lessen aan. Bij Flying Fish bieden wij de mogelijkheid om een privé eFoil les te volgen, dit kan 1 op 1 of samen met een vriend(in). Wij bieden ook groepslessen en andere ervaringen aan, afhankelijk van de plaatselijke omstandigheden en mogelijkheden voor maximaal plezier!

Evenementen

eFoilen leent zich perfect voor een actieve en ontspannen middag op het water met je collega’s. Lekker het water op, iets nieuw leren en genieten van de zon en de buitenlucht. Het leuke is dat er voor iedereen een steile leercurve inzit. Voor de een is dat langere stukken foilen, voor de ander is het leren staan al een heel mooi doel. Plezier gegarandeerd en het is zeker weer eens wat anders dan bowlen of lasergamen.

Martijn on an eFoil

State of the art design

Robuuste energiebron, lang uithoudingsvermogen

Gemakkelijk te bedienen en te beheersen

Draadloze afstandsbediening

Ontwerp

De efoils van Flying Fish zijn ontworpen door een team van hydrofoil-experts en elektrotechnici. Het bord is modulair ontworpen. Kerncomponenten zoals de motor, accu en draagvleugel kunnen snel worden gedemonteerd.

 

Batterij

De batterij heeft een intelligent laad- en ontlaadsysteem met een rijtijd van meer dan 75 minuten. Het duurt 2 uur om de batterij op te laden.

 

Snelheid

Het bord heeft 5 snelheidsopties om zowel aan de behoeften van rookies als atleten te voldoen. Hij kan tot 33 km/u gaan.

 

Afstandsbediening

Het bord wordt bestuurd met een waterdichte draadloze afstandsbediening. De afstandsbediening communiceert met het bord via Bluetooth.